Tuning

Meer BMW performance.

BMW tuning

Optimaliseer het weggedrag en prestaties van uw BMW.


Er zijn veel verschillende redenen om bij uw auto tuning uit te voeren. Er worden op internet veel verschillende dingen gezegd of verteld over tuning. Dat kunnen positieve, maar ook negatieve verhalen zijn. Sommige verhalen kloppen wel en uiteraard kloppen sommige verhalen niet. Wij hebben hier zo onze eigen kijk op. Een van de veel gestelde vragen is: Is tuning slecht voor mijn auto? Daar zijn 2 antwoorden op: já, het kan slecht zijn als de tuning verkeerd uitgevoerd wordt. Als een tuningsbedrijf met kant en klare programma’s werkt en deze zonder vooronderzoek naar de auto te hebben gedaan in de auto zet kan dat een tijd goed gaan, maar naderhand voor dure en vervelende problemen zorgen. Wij zorgen voor een aangepast programma speciaal voor uw auto. Niet alleen aangepast op uw auto, maar ook aangepast op uw eigen wensen. Een auto kan getuned worden voor het verbruik (om de auto zuiniger te laten lopen). Een auto kan getuned worden voor vermogen (om de auto sterker, sneller en soepeler te laten rijden). Benieuwd hoeveel sterker, sneller en soepeler uw auto kan worden? Neem dan contact met ons op!Een auto kan getuned worden voor de duurzaamheid (om vaak voorkomende problemen te voorkomen of te beperken). En er zijn nog veel meer redenen op te noemen. Kortom, is het slecht voor de auto om deze te laten tunen? Bij ons is het antwoord: néé, wij dragen er zorg voor dat u 100% tevreden bent en daar geven wij ook garantie op!

Voor iedereen kan er een andere reden zijn om uw auto te laten tunen. Hier kunnen wij u persoonlijk in adviseren, en dat doen wij ook graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@bmwspecialist-montfoort.nl, of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0348-475281. Wij nemen dan de tijd om de mogelijkheden met u door te spreken en kunnen u vooraf een prijsopgave geven.

GENIET VAN VERBETERDE PRESTATIES


tuning

Alle voertuigen worden geleverd met een motor die uitstekend kan presteren, maar waar gewoonweg niet het optimale uitgehaald wordt. Om wel het maximale uit de motor te halen is het nodig om de motormanagementsoftware te modificeren. Dit kan met standaard software, maar wij maken gebruik van maatwerk software om echt het beste voor u te bereiken. Hierdoor merkt u direct na het BMW chiptunen dat de prestaties van de motor aanzienlijk verbeterd zijn.

Hoe zit het met het verbruik van de auto?

Het chiptunen van een BMW levert u meer rijplezier en verbeterde prestaties op. Vaak wordt gedacht dat het chiptunen ten koste gaat van de zuinigheid van de auto. Dit is zeker niet het geval. Wij zorgen ervoor dat het verbruik van de auto verbetert of gelijk blijft. Een andere optie is er niet. Zo mag u altijd het beste verwachten van het chiptunen van uw BMW, ongeacht het specifieke model.

Meer informatie over BMW tuning? 

Garage afspraak maken:

U kunt met ons een afspraak maken voor uw BMW. U kunt ons een e-mail sturen of bellen naar nummer: (0348) 47 52 81.
ga naar contactpagina

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in; wij nemen contact met u op!

Storing en schade melden

Heeft u een storing of schade, neem dan direct contact met de technische dienst op, zij helpen u snel verder

Bel met de servicedienst